Чеченският офицер Руслан Геремеев, който е заподозрян за организатор на убийството

...
Чеченският офицер Руслан Геремеев, който е заподозрян за организатор на убийството
Коментари Харесай

Чеченец, заподозрян за убийството на Борис Немцов, се оказа в болница след 2 дни в Мариупол

Чеченският офицер Руслан Геремеев, който е заподозрян за уредник на убийството на опозиционния водач Борис Немцов през 2015 година, завърши присъединяване си във войната в Украйна безславно. 

На 27 март Геремеев се появи на фронта в Мариупол - града, който търпи най-тежки човешки и материални провали от съветските въоръжени сили и се намира в условия на филантропична рецесия от началото на войната. 

Клип с негово присъединяване беше публикуван от чеченския началник Рамзан Кадиров, който твърди, че екипът на Геремеев съумял да превземе административна постройка в разрушения Мариупол и да вдигне знаме над входа му. 

Само два дни по-късно съветският канал в Telegram " Оперативни сводки " разгласява, в който се вижда по какъв начин Геремеев лежи в болница, а Рамзан Кадиров стои над него и му приказва. 

В болничното заведение се появява и Адам Кадиров - 14-годишният наследник на Рамзан Кадиров - който е облечен във военна униформа. На други клипове от чеченския водач се вижда, че Адам носи огнестрелно оръжие.  

От записа не излиза наяве какво се е случило с Геремеев, с цел да се наложи да бъде приет в болница. Не е ясно и на каква служба е притеглен той към съветските въоръжени сили. По-рано той беше пълководец на рота от полицейски батальон. 

В Мариуполе след това неудачного штурма пустого сгоревшего дома тяжелые ранения получил приближенный к Кадырову полевой пълководец и уредник убийства Бориса Немцова Руслан Геремеев.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР